Med livslang erfaring fra restaurant- og vinbransjen, som utdannet antikkhistoriker, bereist kåsør og levemann, gis dypdykk og foredrag i vinens verden. Gjerne med Italia i bunn, men alle temaer dekkes. 

Man må like den gode historie Og den gode vin. Utover det stilles få krav til deltakerNE.


vinforedrag

 
 

Innføring i Vin
Hva er vin, og hvorfor er det magisk

Vin og Mat
Tips om noe om vin til alt

Druenes magi
Verdens vindruer

 

Vinens verden
Verden rundt i vinglasset

Historiske dråper
En historisk vinreise

Fjellvin
Tindenes nektar fra Alpene til Etna

 

Øyvin
Gyllne kyster fra Sardinia til Santorini

Italia rundt på fire-fem-seks stetter
En vinøs reise i vin og tid

Piemonte
Tåkefyrstenes rike

 

Toscana
Medici, Chiantishire og den Sorte Hane

Veneto
Shakespeares Julie og Hemingways Bellini

Le Bollicine
Italias bobler – Prosecco, Franciacorta, Moscato, Alta Langa og Lanbrusco!

 

Sicilia
Solgudens øy

Nord-Italia
Slettenes frukt og alpevin for stjernene

Gallia Rundt
På seks stetter

 

Ticket to Wine
Europa

Ticket to Wine
Verden